Sorggrupper for børn og unge

Har du eller dit barn mistet et nært familiemedlem, kan du eller dit barn deltage i en gratis sorggruppe og møde andre børn og unge, der har mistet.

Sorggrupper i Aars

Sorggrupperne i Aars og Vesthimmerlands Kommune samarbejder om tilbuddet Børn og Unge i Sorg. Tilbuddet henvender sig til børn og unge i alderen 8-18 år, som har mistet en forælder eller søskende.

Børn og Unge i Sorg består af to gratis tilbud: Gruppeterapi og Cafétilbuddet.

For at melde dig eller dit barn til et af tilbuddene, skal du kontakte Center for Psykologi og Pædagogik:

Center for Psykologi og Pædagogik

Læs mere om Sorggrupperne Aars

Telefontid

Mandag: 8.00 – 15.00
Tirsdag: 8.00 – 15.00
Onsdag: 8.00 – 15.00
Torsdag: 8.00 – 16.30
Fredag: 8.00 – 12.30

Om tilbuddene

I gruppeterapien møder børn og unge jævnaldrende, som også har mistet en mor, far eller søskende. Gruppen er for børn og unge mellem 8-18 år - fordelt i to gruppe; en børnegruppe og en ungegruppe.

Hvis dit barn er under 8 år kan du kontakte Center for Psykologi og Pædagogik.

Cafetilbuddet skaber rammerne for, at børn og unge kan bruge hinanden til at tale om det, der er svært. Derudover er der mulighed for hygge, samvær og oplevelser.

De to tilbud kan benyttes uafhængigt af hinanden. Barnet eller den unge må altså gerne deltage i cafétilbuddet uden at være med i gruppeterapien og omvendt.

Hvor mødes vi?

Begge tilbud i Aars finder sted i Aars Kirkecenter: Kirkeplads 1, 9600 Aars.

Sorggrupper i Løgstør

Børn & Sorg i Vesthimmerland tilbyder sorggruppe for børn og unge mellem 12 og 17 år, der har mistet eller oplevet alvorlig sygdom i den nærmeste familie.

Skal du som ung eller dit barn have en plads i sorggruppen i Løgstør, skal du kontakte foreningen Børn & Sorg i Vesthimmerland:

Lis Nielsen
Telefon: 9865 8134
Mobil: 2014 0230
Mail: lnaarup@mail.dk

Børn & Sorg i Vesthimmerland
Sognehuset
Blindebomsgade 19
9670 Løgstør

Hvem kan være med?

Sorggruppen er for dig, der er mellem 12 og 17 år og som har mistet eller oplevet alvorlig sygdom i den nærmeste familie.

Gruppen er åben, så nye medlemmer kan komme med løbende.

Hvornår mødes vi?

Vi mødes hver anden torsdag fra kl. 17.00 til 20.00 i Sognehuset på Blindebomsgade 19 i Løgstør. Nogle gange tager vi dog også på udflugt.

Alle møder begynder med, at vi spiser sammen.

Hvad arbejder vi med?

Vi arbejder med at få dig til at føle dig set, hørt og taget alvorligt. På møderne er der mulighed for, at du  kan mødes med andre i samme situation og på den måde få et forum, hvor der er ”plads” til sorgen, og hvor man kan tale om det, der er svært.

Møderne skal desuden hjælpe dig til at leve med dine nye livsvilkår.

Hvem er vi?

Det er foreningen Børn & Sorg, der står bag sorggruppen. Gruppen ledes af Lis Nielsen, der er uddannet sygeplejerske og familieterapeut.