Coronatest onsdag og lørdag i Vesthimmerland

Publiceret 21-01-2021

Region Nordjylland opretter nye testmuligheder i de nordjyske kommuner - 8 byer får flere testdage. Vesthimmerland nu onsdag og lørdag i Aars fra 9-17

Messecenter Vesthimmerland i Aars
Region Nordjylland øger testmulighederne rundt omkring i regionen. Det sker med oprettelsen af yderligere dage med testning i flere nordjyske byer og med større fokus på test af virksomheder. I Vesthimmerland betyder det, at vi de næste fire uger kan blive testet onsdag og lørdag i Messecenter Vesthimmerland i Aars fra 9-17, melder Region Nordjylland.
 
- Vi skal bruge vores testkapacitet fuldt ud, og med anbefalingen om, at alle der går på arbejde, lader sig teste mindst en gang ugentligt, så har vi sat yderligere fokus på at komme ud i hele regionen med flere faste testtilbud, siger regionsrådsformand Ulla Astman.
 
I første omgang kommer de nye faste testdage til at køre i fire uger frem. Derudover får enkelte teststeder udvidet åbningstiderne i en forsøgsordning.
 
- Vi opfordrer alle til at lade sig teste. Vi har kapacitet til det, og vi ved, at mange slet ikke udviser symptomer på corona. Så jeg vil gerne opfordre til, at man går ind på coronaprover.dk, for at finde en testtid et sted i nærheden, siger Ulla Astman.
 
ℹHer tester regionen ekstra udover de nuværende tider
Fra uge 4 til og med uge 7 tester regionen ekstra disse steder:
• Mandag: Mors og Hadsund
• Onsdag: Dronninglund og Skagen
• Fredag: Brønderslev
• Lørdag: Aars❗️
• Søndag: Hadsund
• Alle ugens dage: Trekanten i Aalborg Øst
 
Brug mundbind
Medbring Sundhedskort
Hold afstand, når du står i kø