Vil du gerne hjælpe andre? Så bliv frivillig LÆR AT TACKLE instruktør

Publiceret 02-03-2021

Har du et godt liv trods kroniske smerter, symptomer på angst og/ eller depression eller som pårørende til en voksen med langvarig sygdom - og vil du hjælpe andre med at få det?

Sundhedscenter Vesthimmerland logo

Vesthimmerlands Kommune søger frivillige instruktører til kurserne ”LÆR AT TACKLE kroniske smerter”, "LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende" samt "LÆR AT TACKLE angst og depression".

Lever du med kroniske smerter, er du pårørende til en voksen med langvarig sygdom eller har du symptomer på angst og/ eller depression og har du så nogenlunde lært at leve med følgerne? – Og har du samtidig ressourcer og lyst til at hjælpe andre?

Så vil du måske være rigtig god som instruktør på et af vores kursusforløb for borgere med kroniske smerter, angst og/ eller depression samt for pårørende. Formålet med kurserne er at give deltagerne redskaber til at håndtere hverdagen med et eller flere af de nævnte udfordringer – med henblik på at få et liv med bedre livskvalitet. Sammen med en medinstruktør skal du afholde kurser, som varer 2 ½ time pr. gang med 1 mødegang pr. uge i en 6 - 8 ugers periode. Grundet corona-situationen kan kurserne også foregå virtuelt.

Forud for rollen som instruktør uddannes du til instruktør, som varetages af Komiteen for Sundhedsoplysning. Det er gratis at blive uddannet instruktør og det eneste du skal bidrage med er din tid og engagement. Kurserne er gratis for deltagerne og instruktørerne arbejder frivilligt (ulønnet).

Det vil være en stor fordel hvis du allerede selv har været kursist på et LÆR AT TACKLE forløb forud for uddannelsen til instruktør.

Alle kurser foregår som regel på Sundhedscentret, hvor der er elevator og gode undervisningsfaciliteter eller virtuelt. 

Vi håber du er blevet nysgerrig på jobbet som frivillig LÆR AT TACKLE instruktør og hvis du er interesseret i at blive instruktør eller bare ønsker at høre nærmere, kan du kontakte Sundhedscentret på telefon 9966 8200 eller sende en mail til sundhedscenter@vesthimmerland.dk.

Du kan også kontakte koordinatorerne:

Linda Ann Jensen på tlf.nr. 21 16 58 61 eller mail ldj@vesthimmerland.dk

Louise Marie Høgh på telefon  20 94 50 87 eller mail lhog@vesthimmerland.dk

Læs mere om kurserne på kommunens hjemmeside www.vesthimmerland.dk under ’Sundhed’ samt på www.laerattackle.dk