Søg om at skifte til et handicapvenligt afstemningssted

Vælgere, der på grund af sygdom eller på anden måde ikke er fysisk i stand til at forlade eget hjem, kan brevstemme i eget hjem. Ansøgning om at skifte til et handicapvenligt afstemningssted for Europa-Parlamentsvalget den 9. juni 2024 skal ske senest fredag den 31. maj kl. 12.00.

Sådan søger du

Du kan søge om at skifte til et handicapvenligt afstemningssted ved at kontakte Borgerservice på tlf. nr. 99667710.

Når du har søgt

Når vi har behandlet din ansøgning, vil du modtage et brev. Heri kan du læse, om du har fået godkendt din ansøgning eller ej samt hvordan du skal forholde dig.

Hvor er der handicapvenlige forhold?

Kommunens afstemningssted i Farsø (Dronning Ingrid Hallerne) har en særlig handicapvenlig stemmeboks. Stemmeboksen er indrettet med et hæve-sænke bord og CCTV. 

Mulighed for at stemme fra egen bil på alle afstemningssteder

Kommunen gør opmærksom på, at du har mulighed for at stemme umiddelbart udenfor afstemningsstedet, eksempelvis fra din bil, på alle afstemningssteder.

På parkeringspladsen foran alle afstemningssteder står der et telefonnummer, som du kan ringe til. Du oplyser blot, at du ønsker at ”vognstemme” og forklarer grunden hertil. Så får du nærmere anvisning fra de valgansvarlige. Har du en ledsager eller lignende med, kan denne person også henvende sig inde på valgstedet.