Anette Kilsgård Fragtrup

Dagplejer i Ranum

Hvem er jeg

Jeg hedder Anette, er født i 1963 og har arbejdet som dagplejer fra 1997 til nu, med et lille slip fra 2013-2015, hvor jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i børnehave. 

Jeg er gift med Ole og sammen har vi tre voksne døtre som er flyttet hjemmefra og derudover har vi en håndfuld børnebørn. Ole arbejder til dagligt som lagermedarbejder og ham vil i måske møde sidst på dagen når i henter jeres børn. Derudover vil i måske møde Leo, som er en halvgammel hankat som også bor på adressen. 

Jeg er en omsorgsfuld, imødekommen og glad kvinde. I mit arbejde som dagplejer vægter jeg samarbejdet med forældrene højt og for mig er det vigtigt at der er tillid, åbenhed og gensidig respekt. Jeg ligger stor vægt på at, børnene møder ind til en rolig og genkendelig hverdag hos mig, hvor det enkelte barns behov er i fokus. 

Vi er ofte ude og lege i haven eller på gårtur om formiddagen og ellers står den på leg og læring indenfor. På vores gåture går vi ofte i skoven, ned til søen eller besøger den lokale efterskoles Greenfinger projekt, hvor der kan fodres geder og ænder.  

Vi lærer om de danske traditioner og højtider - her fastelavn, påske og jul hvor vi har besøg af nisserne. Derudover har vi fokus på projektet ‘’Vi lærer sprog’’ samt dagligdagsrutiner som af- og påklædning, håndvask og borddækning. 

Kurser og uddannelser

  • Grundkursus for dagplejere
  • Sprog projekt gennem 2 års forskningsprojekt
  • Empowerment uddannet
  • Førstehjælp (opdateres hvert 2. år)

Kompetencer

Jeg har arbejdet som dagplejer fra september 1997-2013 og igen fra august 2015.
Arbejdet i børnehave som vikar fra april 2014 til juli 2015.

Sådan ser det ud hos mig

Legeværelse

Legeværelse

Terrasse med legeplads

Klatreleg i haven