Vesthimmerland vækster

I smørhullet mellem Aalborg og Aarhus er der noget i gære. Drømmene og visionerne er store, udvidelserne og spadestikkene er mange, og udviklingen og driften kører på højtryk. Vesthimmerland Vækster.

”Den største anlægsinvestering i Vesthimmerlands historie”, ”30-40 % vækst i omsætningen årligt” og ”80 nye medarbejdere i 2021” er blot nogle af de overskrifter, der beskriver væksten i Vesthimmerland. Historierne bag overskrifterne kan du fra i dag læse i Vesthimmerlands Kommunes nye erhvervsmagasin, Vesthimmerland Vækster, der har til formål at sætte fokus på den positive vækst.

Et Vesthimmerland i vækst er med til at sætte vores plet på jorden på verdenskortet med internationalt anerkendte resorts, skabe grobund for et lokalt forankret produktions Danmark i udvikling, og tiltrække og fastholde medarbejdere og indbyggere. Et Vesthimmerland i vækst er med andre ord til gavn for hele vores lokalsamfund – og derfor vil vi gerne sætte spot på de mange gode historier, der blomstrer lige nu.

I dette erhvervsmagasin tager vi dig med på virksomhedsrundtur i Mulighedernes Vesthimmerland. På turen vil du møde nogle af de virksomheder, der lige nu kører i overhalingsbanen og har fuld fart på væksten – hvad end det drejer sig om spadestik, udvidelser, ansættelser eller innovative ideer. Undervejs vil du blive klogere på de mange store anlægsprojekter, der skyder op, de grønne tanker, der spirer, og de innovative planer, der præger vores Vesthimmerland.

Læs erhvervsmagasinet Vesthimmerland Vækster

Læs webtilgængelig version af Vesthimmerland Vækster

En løbende fortælling på Mulighedernes Vesthimmerland

På Mulighedernes Vesthimmerland deler vi løbende de enkelte fortællinger fra erhvervsmagasinet. På denne side finder du også information om igangværende erhvervsprojekter, som din virksomhed kan tage del i. 

Følg med på Mulighedernes Vesthimmerland