Velkomstkasse til nye tilflyttere

Velkommen til Vesthimmerland

Vi er glade for, at du har valgt at slå dig ned netop her i Vesthimmerland. Med vores velkomstkasse vil vi gerne give dig en lille smagsprøve på alt det, vi har at byde på i Vesthimmerland og ikke mindst i dit lokalområde. Vi glæder os til mange oplevelser sammen.

Med venlig hilsen Borgmester, Per Bach Laursen

Du modtager et brev i e-boks med information om, hvor og hvordan du kan hente din velkomstkasse.

Se filmen og mærk stemningen fra hele vores Vesthimmerland

Landsbyliv

Vi har et helt fantastisk landsbyliv, og omkring halvdelen af befolkningen bor uden for de fire store byer i Vesthimmerland. Her får du et liv nede på jorden med nærhed, tryghed og hyggelige omgivelser.

Overvejer du eller din familie at flytte til en landsby, så har Vesthimmerland et hav af gode muligheder.

Læs mere om vores fantastiske landsbyliv

Her bor du godt

Som kommune arbejder vi hver dag hårdt for at sikre, at vores indbyggere trives og har det godt. Vesthimmerland skal nemlig være et godt sted at bo for både børn, unge og voksne.

Vi har pasningsgaranti, så du er sikker på at kunne få passet dine børn. Og vi har gode skoler, hvor vi både lægger vægt på faglighed og kreativitet. Vores ældre oplever god service, og vi har fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud for enhver smag.

Køb bolig eller byg nyt

Vi sælger nogle af Nordjyllands bedste og billigste boliggrunde. Grundene ligger i de større byer i kommunen, men også i de mindre landsbyer. Du kan derfor både bo i naturen og byen hos os.

Måske er I vores nye naboer? Det første skridt er at finde den helt rigtige byggegrund for jer.

Læs mere om vores byggegrunde

Noget for alle

Her behøver du aldrig lede længe efter de gode oplevelser. Lige uden for døren finder du den fantastiske vesthimmerlandske natur og Limfjorden, som bugter sig smukt langs vores kyst. Du kan boltre dig i skov og på strand, tage ud at sejle på fjordens rolige vand eller besøge unikke Livø.

Er du mere til byliv og kultur, kan du besøge muslingebyen Løgstør, shoppe i handelsbyen Aars eller slå et smut forbi hyggelige Farsø og Aalestrup. Eller hvad med en tur til Danmarks største vikingeborg, Aggersborg, eller Vitskøl Kloster? I Vesthimmerland har vi noget for alle.