Oplev Vesthimmerland

Play

Fritid og foreninger

Har du lyst til at prøve kræfter med en ny fritidsaktivitet eller blive en del af et fællesskab - eller skal du søge om tilskud til din idrætsklub eller beboerforeninger?

Se alt om fritid og foreninger i Vesthimmerland

Grejbank

Skal du eller din forening lave et arrangement kan du leje eller låne alt fra hængekøjer, lydudstyr, kajakker, kanoer, friluftsgrej, pavillioner, stole, borde, scene mm. 

Få den fulde oversigt over grej

Brug naturen

Få inspiration til din næste gåtur i skoven, en overnatning i en af vores sheltere eller nyd en hyggelig dag med børnene på en af vores mange sjove legepladser.

Mere om vores naturoplevelser

 

Arrangementer

Vil du se, hvilke priser vi overrækker i Vesthimmerland - eller planlægger du og din forening et kulturelt arrangement, som I gerne vil søge tilskud til?

Se mere om arrangementer i Vesthimmerland

Der er så mange gode grunde til at bo i Vesthimmerland

Vi har et helt fantastisk landsbyliv, og vi sælger nogle af Nordjyllands bedste og billigste boliggrundeVi har pasningsgaranti, så du er sikker på at kunne få passet dine børn. Og vi har gode skoler, hvor vi både lægger vægt på faglighed og kreativitet. Vores ældre oplever god service, og vi har fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud for enhver smag.

Få mere inspiration