Camilla Munkholm Nielsen

Dagplejer i Aars

Hvem er jeg

Jeg er som person meget rolig, imødekommende og positiv. Det er vigtigt for mig at skabe en tryg, genkendelig og rolig hverdag for børnene i hjemlige omgivelser, med masser af nærvær og omsorg og hygge.

For mig er det vigtigt, at børnene føler sig trygge her hos mig, og det er rart for dem at være her. Hos mig er der altid masser af kram. Jeg elsker at være i børnehøjde og synge, danse, læse bøger, lege, tumle, hoppe  - alt det børn elsker. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, ICDP og VLS sprogprojekt (Vi lærer sprog). Jeg giver mig rigtig god tid til de daglige rutiner, hvor der er en masse læring for det enkelte barn og fællesskabet. Det hjælper børn i deres udvikling til at blive selvstændige. Jeg synes det er en rigtig vigtig del af hverdagen og vigtigt at styrke barnet til succes om at kunne tingene selv.

Jeg er heldig at have en masse skønne kollegaer, som vi mødes med i legestue ca hver 14 dag. Der lærer børnene at være en del af et større børnefællesskab og lærer andre voksne at kende. Vi har en rigtig dejlig legestue, hvor vi elsker at komme.

Jeg sætter stor pris på et tæt, ærligt og tillidsfuldt samarbejde med forældre, for at sikre barnets trivsel og udvikling og gøre det trygt at aflevere sit barn hos mig.

Jeg har et stort udendørs område - kun beregnet til leg - med sandkasse, rutsjebane, køretøjer osv.  Vi er ude hver dag, i skoven, på gåtur eller på legepladsen. Vi elsker at være ude i al slags vejr og udvikle legen efter hvilket vejr der er.

Jeg har dagplejen i et seperat nyrenoveret lokale, hvor der er garderobe, køkken, spiseplads, toilet og stort legerum.

Husdyr: Vi har en golden retriever Nelly. Hun er ikke en del af dagplejen.

Jeg er født i 1985.

Civilstatus: Jeg bor med min mand Kenneth og vores to piger Emily (2012) og Sille (2010). Mine piger elsker alle de små børn og de er en stor del af vores hverdag (morgen og eftermiddag) hvor vi leger, hygger og skaber venskaber mellem små og store.

Kurser og uddannelse

  • Uddannet i Skoringen

  • Arbejdet som personlig hjælper

  • Førstehjælpsbevis

  • Kursus i kompetenceudvikling (læringsdag)

  • Kursus i icdp (temadag)

Kompetencer

Jeg har arbejdet som dagplejer siden marts 2018.

Jeg er frivillig træner og spiller selv i Aars Håndbold Klub, hvor jeg bruger en del af min fritid med en masse skønne børn og unge.

Sådan ser det ud hos mig

Spisestue

Legestue

Legestue

Havemiljø med legefaciliteter