Daisy Naumann

Dagplejer i Aars

Hvem er jeg

Jeg har en indre ild, der brænder for mentalt sundhed, god mad og bevægelse af kroppen - inde som ude. Derfor vil mit hjem byde på dans, musik og sang, hjemmelavet mad og hygge og lidt ekstra af den der hygge ved højtider. Børnene og jeg vil dyrke/holde fast i deres naturlige evne til at nyde og leve i nuet - at bevare roen og det lave gear. Vi skruer ned for omverdenens larm og skruer op for nærvær og go energi.

Jeg er yderst kærlig, meget omsorgsfuld og nysgerrig. Jeg ønsker at skabe en tryg og nærværende relation til både børn og forældre.

Jeg zoomer ind/stiller mig nysgerrigt på hvert enkelt barn, så jeg bedst muligt kan hjælpe med at så spirende frø til hver af børnenes potentialer, men samtidig have fokus på, at lære og indgå i et fællesskab.

Jeg er meget bevist om vigtigheden af børns bevægelse, og derfor bruger jeg hele huset i dagplejen. Det giver børnene mulighed for massere af rum og plads til motoriskudvikling.

Jeg vil i hvert fald gøre mit for at drysse glimmer på børnenes hverdag hos mig.

Jeg er født i 1987. 

Jeg bor sammen med mine 2 børn. Vanessa fra 2016 og Anthony fra 2021. Jeg har en tæt relation til min mormor og morfar, og de vil derfor være at møde om formiddagen, hvor de oftest banker på og siger hej og hilser på alle børnene.

Vores hjem er dyr og røgfrit.

Sådan ser det ud hos mig

Legerum

Legerum