Didde Krebs Stenfeldt

Dagplejer i Farsø

Hvem er jeg

Jeg elsker børn og jeg elsker at se dem i den vilde udvikling de er i, i de første år af deres liv. Tænk sig, at få lov at være en del af det for så mange børn.

Jeg vil gerne give børnene en tryg, genkendelig og omsorgsfuld hverdag. Jeg sætter pris på nærvær og tid til den enkelte, men naturligvis også at vi laver noget fælles. Der skal være plads til leg og spas og ekstra omsorg og mere rolige aktiviteter, når det er nødvendigt.
Trygge relationer, trivsel, ro, nærvær, omsorg og tryghed er nogle af de nøgleord, der er i fokus i hverdagen herhjemme.

Det betyder meget for mig naturligvis at have en god og tryg relation med børnene, men også med forældre/pårørende, så vi har et godt samarbejde omkring det enkelte barn.

Vi bor i et nybygget hus på en god og rolig vej i Farsø. Vi bor tæt på dejlige grønne områder, skov og legeplads, og vi bestræber os på at komme ud hver dag, og se hvad naturen har at byde på. I haven har vi både legetårn med integreret sandkasse og rutsjebane og en stor trampolin. Indenfor har vi et stort og lyst legeværelse med plads til alverdens udfoldelser, der kan bidrage til børnenes læring, trivsel og udvikling.

Jeg elsker musik, bevægelse og leg, så vi danser meget og det er lige meget om det ser lidt fjollet ud, bare vi har det sjovt og hygger os med det. Vi laver også gerne krea eller motorik og sanselege.

Jeg lægger desuden vægt på et miljø, hvor børnene ser og også er en del af de daglige opgaver der er i et hjem ift. oprydning, klargøring af mad osv.

Husdyr: Vi har ingen husdyr.

Jeg er født i 1984.

Civilstatus: Jeg er gift med Nicolaj, som er selvstændig og derfor sommetider vil have kontordag herhjemme. Sammen har vi tre børn, født i hhv. 2016, 2018 og 2022, dem vil I møde af og til.

Kurser og uddannelser

  • Lægesekretær
  • Salgskoordinator
  • Handelsassistent
  • Jeg har rejst meget og har blandt andet boet i Australien, hvor jeg også passede
    børn i samme aldersgruppe.

Kompetencer

Jeg startede som dagplejer i maj 2024.

Sådan ser det ud hos mig

  Legerum

Legerum

Bolig indendørs med udsigt ud

Have med trampolin og legefaciliteter