Jeanni Aagaard

Dagplejer i Aalestrup

Hvem er jeg

Jeg bor i et dejlig roligt og naturskønt område af Aalestrup med Rosenparken og bevægelses parken som nabo. Vi er ude og få frisk luft hver dag - både i haven og på tur i området, enten på gå-ben eller i Christiania cyklen. På regnvejrsdage går vi gerne på biblioteket og leger samt læser bøger.
Jeg kan godt lide at være kreativ og det er også noget vi hygger os med. Det kan være tegninger, perle-krea, årstidspynt og hvad vi ellers finder på.
Jeg synes også det er hyggeligt - og sundt, at inddrage børnene i madlavning, fx pandekage dej og boller der skal formes.

Jeg er rummelig og tager udgangspunkt i hver enkelte barn, hvor jeg ser dem der hvor de er.
I min dagpleje er det vigtigt for mig, at skabe rammerne for, at børnene føler omsorg, tryghed og nærvær.
Jeg er personligt meget struktureret, hvilket helt sikkert også er vigtigt for mig i hverdagen med jeres børn, da jeg synes det er vigtigt for børn med struktur og genkendelighed - hvilket også bidrager til tryghed.

Det er også vigtigt for mig med åbenhed og godt samarbejde mellem jer forældre og jeg.
Det er vigtigt for mig, at i ved i altid kan dele det i skulle have på hjertet.

Husdyr: Ingen

Jeg er født i 1990

Jeg bor med min mand Simon, der arbejder som tømre og vores fire børn. Nicoline (2006) og Valdemar (2008) er Simons fra tidligere og sammen har vi to drenge - Atlas fra 2015 og Vester fra 2021. Så der er altid liv i huset og hygge omkring eftermiddagsbordet.

Kurser og uddannelser

- uddannet i butik
- førstehjælp (fra kørekort)

Kompetencer

Jeg har været dagplejer siden januar 2024

Sådan ser det ud hos mig

Legerum

Køkkenrum

Rum

Terasse med legefaciliteter

Have