Merete Clement Andersen

Dagplejer i Løgstør

Hvem er jeg

Jeg hedder Merete Clement Andersen. Jeg er født i 1982. Min familie og jeg flyttede til Løgstør fra Aalborg området i 2017, hvor jeg startede som dagplejer. 

Vi bor i et stort hus i første parket til havnen, så vi er tæt på stranden, skoven og alle dets oplevelser.

 Jeg tilbyder et motiverende og inspirerende læringsmiljø, med blandt andet et stort sand område, mudder og lege køkken, legehus, et jord område til gravemaskiner, værkstedsbænke til små håndværkere, dukkekrog og meget mere.

Hvem er jeg som dagplejer?

En livsglad, smilende og energisk dagplejer, som godt kan lide at opleve verdenen, set med børnenes øjne.

 Jeg er en kreativ dagplejer, som elsker at skabe kreative ting sammen med børnene. Jeg går meget op i højtiderne, der er meget udvikling og spændende læring i traditionerne. Vi dykker gerne ned i både det kreative, kulturen, kosten og sangene dertil. 

 Jeg støtter og opmuntrer børnene i at blive selvhjulpne. Det er fantastisk at lære børn selv at mestre flyverdragten. Det giver så meget selvværd når tingene lykkes, efter mange forsøg.

 Jeg vægter et godt forældresamarbejde med gensidig respekt, ærlighed og tryghed, så du med ro i maven, kan aflevere dit dyrebareste eje til mig hver morgen.  

 Jeg dokumenterer med video og billeder på aula, så du kan følge dit barns hverdag.

 Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, ICDP, den anerkendende tilgang. Jeg arbejder desuden med VLS (Vi lærer sprog).

Hvordan ser hverdagen ud her hos mig?

Jeg skaber en udviklende og tryg hverdag for dit barn, hvor genkendelighed, ro og nærvær er en selvfølge. Dagen tager udgangspunkt i den børnegruppe jeg har, samt det enkle barns behov på dagen. Det er det en lille gruppe kan, som jeg synes er helt fantastisk og unikt ved dagplejen.

Vi kommer ud de fleste dage, enten på tur til stranden, kanalen, eller skoven hvor vi fordyber os i naturen. Ellers går vi på opdagelse i havens mange læringsmiljøer. Vi er ude og blive beskidte i jordhullet eller sandkassen. De dage vejret er mest til inde hygge, står den på kreative projekter, motorik og sang. 

Hvem bor hjemme hos mig?

Thomas fra 1983 som er pædagog, Josefine fra 2005, Magnus fra 2011, Caroline fra 2012 og Xander fra 2016.

Husdyr: Vi har to kaniner Cookie og Mathias i en stor løbegård i haven, til stor fornøjelse for dagplejebørnene. Vi har en mellemstørrelse hund der hedder Freja, hun er ikke en del af dagplejen.

Vores hjem er helt røgfrit.

Kurser og uddannelser

  • Jeg er uddannet social og sundhedshjælper
  • Kurser og temadage fra dagplejen
  • Stort førstehjælpskursus

Kompetencer

Jeg er mor til fire skønne børn.

Jeg brænder for dagplejen, alle dens muligheder og nærvær.

Sådan ser det ud hos mig

Have med sandkasse og legemuligheder

Spisestue

Legefaciliteter indendørs

Entre til huset