Merete Clement Andersen

Dagplejer i Løgstør

Hvem er jeg

Jeg hedder Merete Clement Andersen og er fra 1982. Vi er tilflytter fra Aalborg området i 2017.  Det at flytte til Løgstør, er en af de bedste beslutninger vi har truffet for vores familie. Vi elsker livet ved fjorden, sammenholdet og de mange aktiviteter. Vi bor i et stort hus ved i første parket til havnen, vi har en skøn have med stor sandkasse, legehus, gynger, frugter, grønt og meget mere.

Hvem er jeg som dagplejer?

En aktiv og energisk dagplejer, som godt kan lide at opleve verdenen sammen med børnene. Der er ikke noget som at se ting med børns briller, der er så meget læring rundt omkring os, vi skal bare gribe det i nuet. Jeg går meget op i højtiderne, der er meget udvikling og spændende læring i traditionerne. Vi dykker gerne ned i både med kosten, det kreative, kulturen og sangene dertil. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, ICDP, den anerkendende tilgang, jeg arbejder desuden med VLS (Vi lærer sprog).

Hvordan ser hverdagen ud her hos mig?

Jeg skaber en tryg og udviklende hverdag for dit barn, hvor ro og forudsigelighed er en selvfølge. Vi er i haven eller naturen de fleste dage om formiddage når vejret er til det, de dage vejret er til inde hygge, så elsker jeg det kreative og motorik. Jeg vægter et godt forældresamarbejde med gensidig respekt, ærlighed og tryghed, så du med ro i maven kan aflevere dit dyrebareste eje til mig hver morgen.

Hvem bor hjemme hos mig?

Thomas fra 1983 som er pædagog, Josefine fra 2005, Magnus fra 2011, Caroline fra 2012 og Xander fra 2016.

Husdyr: Vi har to kaniner Cookie og Dogh i en stor løbegård i haven. Vi har også en mellemstørrelse hund der hedder Freja, hun er i baggangen og baghave når dagplejen er åben.

Vores hjem er helt røgfrit.

Kurser og uddannelser

  • Jeg er uddannet social og sundhedshjælper
  • Kurser og temadage fra dagplejen
  • Stort førstehjælpskursus

Kompetencer

Jeg er mor til fire børn.

Jeg har været dagplejer fra 2017 til 2020, hvor jeg blev opsagt pga. børnetal. Jeg savnede det meget i mellemtiden, så her er jeg igen. 

Sådan ser det ud hos mig

Legefaciliteter indendørs

Entre til huset

Spisestuen