Indsend kvittering for betalt løn til privat pasningsordning

OBS! Denne løsning skal altid opstartes af den forælder som modtager tilskuddet.

Sådan gør du

Du starter forløbet op ved at logge på med MitID og dernæst indtaste den private pasningsordnings mailadresse i pop-up boksen ”inviter part”.

Når du har færdiggjort forløbet, afsendes automatisk en mail til den private pasningsordning. Derefter skal den private pasningsordning trykke på linket i mailen og godkende dine oplysninger. Oplysningerne modtages herefter automatisk hos Pladsanvisningen. Du har mulighed for at modtage en kvittering når den private pasningsordning godkender og sender oplysningerne til Pladsanvisningen. Vi anbefaler at du vælger kvitteringen til, så du kan følge med i og evt. følge op overfor den private pasningsordning.

Du har ansvaret for at den private pasningsordning godkender forløbet. Kvitteringen er dokumentation for din fortsatte ret til tilskuddet. Tilskuddet kan ikke udbetales, såfremt vi ikke modtager kvitteringen indenfor rimelig tid.

Som modtager af tilskud til privat pasning, har du ansvaret for at dokumentere, at du har betalt løn hver måned til den private pasningsordning én gang i kvartalet.

Du skal indsende kvitteringen digitalt via nedenstående digitale selvbetjeningsforløb, straks efter du har betalt den sidste løn i kvartalet. Du skal også udfylde eventuelle måneder i kvartalet, hvor du ikke har betalt løn, du skriver blot 0,00 kr.

Følg i øvrigt anvisningerne i selvbetjeningsforløbet og følg venligst kvartalerne, som anvist nedenfor:

  1. kvartal består af januar, februar og marts
  2. kvartal består af april, maj og juni
  3. kvartal består af juli, august og september
  4. kvartal består af oktober, november og december

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til udfyldelsen eller indsendelsen, kan du kontakte Pladsanvisningen på telefonnummer 9966 7000.