Træningsforløb - Vejen Frem

Træningsforløbet er et tilbud om fysisk træning med henblik på at forbedre og udvikle dine ressourcer for at bistå dig på din vej tilbage i beskæftigelse.

Træningsforløb

Du vil få vejledning om bevægelse, sundhed og motion, og du lærer metoder til at håndtere fysiske udfordringer. Træning kan være et godt redskab til at opnå mange forskellige fordele f.eks. forbedret sundhed, øget fysisk kapacitet, mere energi i din hverdag og bedre smertehåndtering.

I forløbet bliver du fulgt af din ansvarlige fysioterapeut, som vil støtte dig og lave løbende justering af dit program, hvor der tages højde for dine skavanker og din fysiske form.

Træningen foregår sammen med andre personer, men der trænes efter et individuelt planlagt program. Der er mulighed for at træne på de oplyste træningstider, hvor der er en høj grad af fleksibilitet ift. mødetidspunkt. I et forløb ved Vejen Frem vil der være tæt samarbejde mellem fysioterapeut og sagsbehandler omkring dit forløb.

Din egen indsats har en stor betydning for, hvor meget du kan opnå i tilbuddet, og du skal deltage aktivt. Din mødestabilitet i træningen er helt afgørende for effekten. Træningsforløbet er frivilligt, men der er mødepligt i forløbet, og der skal løbende meldes afbud til din sagsbehandler ved fravær/sygdom.

Husk at medbringe træningstøj, håndklæde, vandflaske og indendørssko.

Træningstider

Mandag 08:00 - 12:00
Tirsdag 12:30 - 15:30
Onsdag 08:00 - 12:00
Torsdag 12:30 - 15:30

Afbud skal ske mellem kl. 8.00 - 9.00 på telefon: 9966 7500.

Adresse

Idrætscenter Østermarken
Østermarken 22
9600 Aars