Tilmelding til nyhedsbreve

Vi har særlige nyhedsbreve inden for bestemte områder, som du kan tilmelde dig til. I disse sender vi nyheder ud, så du kan holde dig særligt opdateret om emner du måtte have interesse i.

Registrering og behandling af dine oplysninger 

Ved tilmelding til et af vores nyhedsbreve accepterer du, at dit navn og din e-mailadresse registreres, og at vi sender dig nyhedsbreve. 

Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Ubivox, der står for udsendelsen af nyhedsbrevet.

Vi vil behandle de oplysninger, som du har givet os til følgende: Sende dig nyheder, invitationer til events samt øvrigt markedsføringsmateriale, som vi tror kunne være interessant for dig inden for dine valgte interesseområder og events , via e-mail. Vi benytter også navn og e-mailadresse til efterfølgende dokumentationsformål.

Vores nyhedsbreve indeholder pixels, der registrerer, hvor mange og hvem der åbner nyhedsbrevene, hvornår nyhedsbrevene åbnes (dato og tidspunkt), hvilke links der klikkes på, om det gøres fra en mobilenhed eller desktop, og hvilket operativsystem der benyttes.

Disse informationer har vi mulighed for at analysere, som f.eks. hvilke nyheder modtagerne åbner, og hvilke artikler modtagerne klikker sig videre til. På den baggrund tilrettelægger vi fremtidige nyhedsbreve.

Modtagelse af nyhedsbreve samt vores behandling af pixeldata sker på baggrund af dit samtykke jf. art. 6 stk.1 litra a.

Dit navn, din e-mailadresse samt oplysninger om åbning af nyhedsbreve, klik på links, device og operativsystem bliver ikke brugt til andre formål end de beskrevne og bliver ikke videregivet til andre.

Når vi sender nyhedsbreve ud, beder vi dig desuden aldrig om nogen former for loginoplysninger - så vær opmærksom på phishing.

Tilbagetrækning af samtykke  

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld nyhedsbrev" nederst i dit seneste nyhedsbrev, eller ved at sende en e-mail til kommunikation@vesthimmerland.dk, hvori du skriver, at du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet. 

Vi sletter din mailadresse, hvis du afmelder nyhedsbrevet, og behandler således kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. At du trækker dit samtykke tilbage vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, som foretages inden tilbagetrækningen af samtykket.

 

Sådan kommer du i kontakt med os

Det er Vesthimmerlands Kommune som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Lone Broberg på dpo@vesthimmerland.dk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, herunder bl.a.:

  • Ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret)
  • Ret til sletning
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.