Tilmelding til nyhedsbreve

Vi har særlige nyhedsbreve inden for bestemte områder, som du kan tilmelde dig til. I disse sender vi nyheder ud, så du kan holde dig særligt opdateret om emner du måtte have interesse i.

Tilmelding og afmelding af nyhedsbrev

Ved at registrere din e-mailadresse giver du samtykke til, at vi sender vores nyhedsbrev til den angivne e-mailadresse. Din e-mailadresse registreres i en database, som administreres af vores databehandler Ubivox, der står for udsendelsen af nyhedsbrevet. Din mailadresse bliver ikke brugt til andre formål og bliver ikke videregivet til andre.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket "Afmeld nyhedsbrev" nederst i dit seneste nyhedsbrev, eller ved at sende en e-mail til kommunikation@vesthimmerland.dk, hvori du skriver, at du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet. 

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på nyhedsbrevet her på siden. 

Pas på phishing

Når vi sender nyhedsbreve ud, beder vi dig aldrig om nogen former for loginoplysninger.

Hvordan vi behandler dine oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Det er Vesthimmerlands Kommune som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Du finder vores kontaktoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Lone Broberg på lob@vesthimmerland.dk.

Hjemlen til behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på vores nyhedsbrev er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a (samtykke). Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet. Vi sletter din mailadresse, hvis du afmelder nyhedsbrevet, og behandler således kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. At du trækker dit samtykke tilbage vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, som foretages inden tilbagetrækningen af samtykket.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, herunder bl.a.:

  • Ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig (indsigtsret)
  • Ret til sletning
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.