Blæret anlæg officielt indviet

Publiceret 30-04-2022

I dag blev Sløjfeparken i Blære officielt indviet. Et projekt, som har været undervejs de sidste år, og som nu er helt klar til en masse sjove og hyggelige timer for både børn og voksne.

 
Asger Andersen, Formand for LAG Jammerbugt-Vesthimmerland, og Elsebeth Skadhauge, som har været en stor del af arbejdsgruppen bag projektet, holdte begge taler, hvor de satte ord på indsatsen, sammenholdet og fælleskabet i Blære, som er ud over det sædvanlige. Byens folk var i dag mødt talstærkt op for at være med i indvielsen.
 
Området er blevet bundet sammen ved hjælp af en 635 meter lang sti, og byder på udeliv i alle afskygninger - alt fra multibane, padeltennis, fodboldbane, legepladser, bålhytte, shelterplads og skovaktiviteter.
 
- I Blære bliver de store drømme og ambitioner realiseret, og den udvikling sker gennem generationer, som har lagt utallige arbejdstimer i landsbyens udvikling, siger Elsebeth Skadhauge.
Samarbejdet mellem for foreningerne i Blære er også blevet styrke gennem projektet, og der skal lyde en KÆMPE stor tak til alle frivillige, og til det lokale erhvervsliv for den store opbakning til bl.a. lån af maskiner, samt tak til de mange Fonde, som har troet på projektet og støttet det økonomisk.
 
I Blære er alle velkomne, så mangler du og familien en sjov weekendaktivitet, så kan vi helt klart anbefale at kigge forbi - du kan endda overnatte i shelter eller slå telt op.