Himmerland Forsikring tegner navnesponsorat i Svømmecenter Vesthimmerland

Publiceret 26-01-2022

I efteråret 2023 får Vesthimmerlands Kommune et topmoderne svømmecenter i Aars, der byder på 50 meter bassin, varmvandsbassiner til børn og borgere med handicap, saunaer og tidssvarende faciliteter til en af Nordjyllands største svømmeklubber.

Adm. Direktør i Himmerland Forsikring, Ole Færch, Næstformand i Bestyrelsen i Himmerland Forsikring, Erling Sørensen, Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen, Bestyrelsesformand i Himmerland Forsikring, Niels Quist-Jensen, Kommunaldirektør i Vesthimmerlands Kommune, Henrik Kruuse.

Med de ambitioner er vi glade for at kunne offentliggøre, at Himmerland Forsikring har tegnet et navnesponsorat i Svømmecenter Vesthimmerland i Aars, hvor foyeren fra indvielsesdagen og ti år frem navngives Himmerland Forsikring Loungen.

- Det er storsindet, at Himmerland Forsikring som en stærk lokal forankret virksomhed går ind og tegner et vigtigt sponsorat i vores kommende Svømmecenter Vesthimmerland, siger borgmester Per Bach Laursen og udtrykker glæde over, at Himmerland Forsikring med navnesponsoratet på 1,75 mio. kr. støtter ambitionerne om et topmoderne svømmecenter, der er det eneste i hele Himmerland med 50 meter bassin:

- Med underskriften til svømmecenteret på 112 mio. kr. forpligtede vi os til at indhente op mod 2,7 mio. kr. i ekstern finansiering, og her bringer aftalen med Himmerland Forsikring os selvfølgelig meget tættere på en endelig finansiering, hvilket jeg som borgmester kun kan udtrykke stor taknemlighed for.

Hos Himmerland Forsikring glæder bestyrelsesformand Erling Sørensen sig også over det indgåede navnesponsorat:

- Hos Himmerland Forsikring var vi ved henvendelsen fra Vesthimmerlands Kommune ikke det mindste i tvivl om, at vi ønsker at medvirke til finansieringen af det nye lokale svømmecenter. Vi ser det som en god anledning til at sende noget tilbage til vores lokalsamfund, og at vi med vores finansiering nu kan sikre, at Svømmecenter Vesthimmerland får et 50 meter bassin, og derved endnu bedre faciliteter end først planlagt, det glæder os meget.

Adm. direktør for Himmerland Forsikring Ole Færch tilføjer:

- Himmerland Forsikring har siden 1888 været forankret i og bidraget til fællesskabet i vores nærområder, og det er derfor helt naturligt for os at træde til og støtte op om et projekt som dette, der i den grad kommer borgerne i lokalsamfundet til gode, og samtidig sætter Vesthimmerland på landkortet. Som mangeårig hovedsponsor for Aars Svømmeklub ved vi også, hvor stor betydning de helt rigtige faciliteter har for svømmerne i deres træning, men også ift. afholdelse af svømmestævner. Så her er vi bestemt også glade for at kunne medvirke til at løfte standarden.

Svømmecenter Vesthimmerland i Aars bliver 2845 m2 i grundplan og når dørene åbner i efteråret 2023 vil foyeren altså være navngivet ”Himmerland Forsikring Loungen”.