Vesthimmerland placerer sig på flot femteplads ved national brugertilfredshedsundersøgelse i dagtilbud

Publiceret 23-06-2022

En netop gennemført landsdækkende undersøgelse af forældres tilfredshed med dagtilbud viser, at Vesthimmerlands dagtilbud leverer en høj kvalitet.

Placeringen, som nummer fem ud af landets 98 kommuner, beror på en undersøgelse af forældrenes tilfredshed med temaerne:

  • Aktiviteter, leg og grupper
  • Sprog, forståelse og tryghed
  • Samarbejdet med personalet og børnene imellem.

Her er forældrene i Vesthimmerland mest tilfredse med ”De aktiviteter personalet står for i dagligdagen” med en samlet tilfredshed på kategorier ”meget tilfreds og tilfreds” med 94% og næst efter kommer, med en samlet tilfredshed på 91%, personalets indsats for at understøtte dit barns fysiske og motoriske udvikling. Dette bakker op om en særlig indsats omkring bevægelse i dagtilbud og flere DGI-certificerede institutioner. Lige i halen herpå vurderer forældrene samlet tilfredshed på 90% i forhold til personalets indsats for at udvikle dit barns sociale kompetencer, sproglige udvikling og føle sig tryg.

Forældrene har desuden vurderet på tilfredshed i forhold til typer af tilbud, og her er forældrene særlig positive overfor Vesthimmerlands aldersintegrerede børnehaver og børnehaver.

Det er vi stolte over, og meget tilfredse med.

Se alle resultater