Ny asylchef i Vesthimmerlands Kommune bliver, pr. 1. december 2022, Inge Gorm Andersen

Publiceret 02-11-2022

Inge kommer med mange års erfaring fra særligt det specialiserede børneområde, hvor hun gennem de sidste 11 år har været Børne- og Familiechef i Brønderslev kommune. Hun er oprindeligt uddannet socialrådgiver, og har sidenhen dygtiggjort sig indenfor ledelse på både diplom og masterniveau.

Der har været 24 ansøgere til stillingen, hvoraf fire kandidater har været med til det sidste.

Børne- og Arbejdsmarkedsdirektør i Vesthimmerlands Kommune, Morten Lund, udtaler:

- Jeg er meget glad for den store interesse i stillingen, og jeg er stolt over, at vi har kunne tiltrække så dygtige ledelsesprofiler til ansættelsesprocessen. Vi har i Vesthimmerlands Kommune meget at byde på, og ikke mindst har vi mulighed for på alle niveauer i organisationen, at udfolde og udfordre os selv, så det er sjovt og meningsskabende at gå på arbejde.

Morten Lund fortsætter:

med Inge får vi en erfaren chef, som fra første dag vil kunne træde ind i stillingen og bidrage til at skabe værdi for både medarbejdere og asylanter. Dertil kommer, at Inge på alle måder er et sympatisk ’leder-menneske’, som passer perfekt ind i vores måde at tænke ledelse på.

At skabe grobund for en god fremtid og gøre en forskel for mennesker i en udsat situation står højt på listen for den kommende Asylchef i Vesthimmerlands Kommune.

- Som ny Asylchef i Vesthimmerlands Kommune ser jeg frem til, sammen med resten af holdet, at påvirke og gøre en forskel for mennesker i en udsat situation. Vi skal sammen finde de løsninger, som giver dem de bedste livsvilkår, et så normalt hverdagsliv som muligt og en god fremtid, siger Inge Gorm Andersen.

Det er ikke kun jobbet som Asylchef Inge ser frem til, men også at komme til Vesthimmerlands Kommune. Her siger hun:

- Jeg oplever, at asylområdet i Vesthimmerland bliver rost mange steder, og det er min klare oplevelse, at Vesthimmerlands Kommune har gode værdier, og at der er stor fokus på og lyst til at gøre en forskel. Det vægter jeg personligt meget højt, og glæder mig til at blive en del af.

Den tidligere Asylchef, Peter Riis Kristensen, er pr. 1. november 2022 ansat som Økonomichef i Vesthimmerlands Kommune.