Kom med til 18-års hos H.K.H Prins Christian

Publiceret 17-08-2023

Skal du være én af de to heldige 18-årige, som Vesthimmerland sender til Gallataffel på Christianborg Slot 15. oktober 2023 fra kl. 17.00 til 22.00?

 
Gallataflet er Kongehusets hovedbegivenhed i fejringen af Prins Christian, og der er lagt op til en stor fest med festlig påklædning, middag og dans. Der er inviteret to 18-årige fra hver kommune med for at repræsentere hele landet og mangfoldigheden.
 
Så har du altid drømt om bal på slottet, vil du gerne møde de kongelige helt tæt på, gå på den røde løber, opleve pressen, danse, spise fin middag, repræsentere Vesthimmerland og få en uforglemmelig oplevelse? Så er det nu, du skal til tasterne.
 
Send os en mail som indeholder følgende:
  • Navn, adresse, mobilnummer?
  • Hvem er jeg?
  • Hvorfor vil jeg gerne med?
  • Vedhæft et billede.
Du skal senest sende din mail til Kommunikation@vesthimmerland.dk senest 5. september. De to deltagende vil høre fra os senest 14. september.
 
Der vil være fælles transport med bus til Christianborg Slot fra et fælles opsamlingspunkt. Derudover vil du få et beløb stillet til rådighed til gallatøj.
 
Inden du skal afsted inviteres du til et besøg på Rådhuset i Aars med Borgmester, Per Bach Laursen, Presseansvarlig Mike Bunde og leder af UNG Vesthimmerland, Erik Krogh Pedersen, som vil klæde dig på til dagen.

 

Indstil en 18-årig

Er du ikke selv 18 år, men har en 18-årig i tankerne, som vil være oplagt af sende afsted til fejringen af H.K.H Prins Christian? Så er du velkommen til at indstille personen. Du skal dog være sikker på, at personen gerne vil afsted.
 
Send en mail til  Kommunikation@vesthimmerland.dk med din indstilling.