Vesthimmerland melder helt klar til international top-golf i den sidste Made In Himmerland i denne omgang

Publiceret 04-07-2023

For ottende gang i historien er HimmerLand i Gatten og Vesthimmerlands Kommune værter for international topgolf

Fra torsdag til søndag rammer den internationale golf-elite Vesthimmerland og Gatten, når DP World Tour igen slår vejen forbi HimmerLand med lokation ”Farsø” stående på tv-skærme i hele verden. Et syn, som bliver det sidste i denne omgang efter otte ud af ni mulige Made In Denmark og Made In HimmerLand i Gatten.

- Vi har jo været vidende om længe, at det er den sidste Made In HimmerLand i denne omgang og derfor er vi helt klar til at sikre endnu et uforglemmeligt værtskab i Vesthimmerland. Og så må vi se, om vi i fremtiden igen får mulighed for at være hjemmebane for en af landets største sportsbegivenheder, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og sender en tak til golf-folkene bag turneringen:

- Vi er meget taknemmelige for, at vi har fået i alt otte værtskaber for så stor en turnering, og der må vi sende en stor tak til Lars Larsen, JYSK og folkene bag Made In Denmark/HimmerLand, for at sætte Vesthimmerland på landkortet med over 80.000 gæster i de første år, tv-signal ud til hele verden og meget økonomi i omløb til vores restauranter, golf-baner og hoteller. Det har været fantastisk og jeg kan kun appellere til, at komme til HimmerLand i denne uge og opleve stemningen, siger Per Bach Laursen og slår fast, at Vesthimmerland er stolte over det arbejde, som man har lagt i værtskabet i alle årene lige fra skiltning, synlighed i teltbyen til at sikre rammerne i Gatten og området omkring.

Onsdag begynder den såkaldte Pro Am med flere kendte spilere, erhvervsfolk og andet, som er en opvarmning til selve turneringen, der spilles af de professionelle golfspillere fra torsdag til søndag. Og i Vesthimmerland er værtskabet helt klar på mange fronter – turisme, erhverv og infrastruktur.

- Vi glæder os virkelig. Der er opsat de velkendte store golfbolde rundt i Vesthimmerland, der skal byde alle de besøgende velkommen til vores kommune. Samtidig afholder vi et stort erhvervsarrangement om torsdagen, hvor 60 erhvervsfolk og politikere er tilmeldt og samlet med udsigt til det ikoniske hul 16/Himmerland Hill. I teltbyen har vi også en stor stand, der skal byde de mange golfgæster velkommen til Vesthimmerland, så de mærker vores nære værtskab og forhåbentlig ønsker at komme tilbage til området igen, siger Presseansvarlig i Vesthimmerlands Kommune, Mike Bunde, og slutter:

- Og så håber vi selvfølgelig på, at vi får fortalt mange af de gode historier på vores platforme og i medierne, som et stort event også indeholder, når forventeligt 10.000 daglige gæster opholder sig i vores kommune krydret med millioner af tv-seere, der følger med på afstand, siger Mike Bunde og sender en lille opfordring ud:

- I år slår man igen mere på folkefesten med musik, god mad og oplevelser på anlægget, så det er bestemt ikke bare for golf-nørder, så kom afsted.

Dette års Made In HimmerLand bliver det første af de forudgående 10 år, som spilles i sommerferien. Her kæmper nogen af verdens bedste golfspillere om en samlet præmiesum på 23 mio.kr.