Vi flager på halv til minde om byrådsmedlem Doris Lauritzen

Publiceret 27-06-2023

Vi flager i dag på halv stang på Vesthimmerlands Rådhus i Aars for at minde byrådsmedlem Doris Lauritzen, som er død i nat efter et længere sygdomsforløb.

En meget trist meddelelse, som vi markerer med Dannebrog på halv stang.
 
I 2022 fik Doris Lauritzen overrakt Dannebrogordenens Ridderkors i Byrådssalen og her lød følgende flotte ord om hendes indsats i Vesthimmerland:

- Med sine foreløbige 17 år i kommunalpolitik har Doris Lauritzen gjort en ekstraordinær indsats for demokratiet og for lokalsamfundet i Aalestrup og Vesthimmerlands Kommune. Doris har altid sat en ære i at møde velforberedt til alle møder og været meget bevidst om den demokratiske forpligtigelse der ligger i også at tale mindretallets sag. Ordentlighed, lighed og retfærdighed for alle borgere er hendes varemærke.

Borgmester Per Bach Laursen siger om dagens triste meddelelse:

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at byrådsmedlem Doris Lauritzen er gået bort i nat efter længere tids sygdom. Doris var en arbejdskapacitet uden lige, meget energisk, social og et forbillede for hendes parti og lokalsamfund. Hun vil blive meget savnet, udtrykker Per Bach Laursen.
Gruppeformand for Socialdemokratiet i Vesthimmerland, Asger Andersen, siger:

- Doris var indbegrebet af den socialdemokratiske ånd, gør din pligt og kræv din ret. Det sidste med den højeste grad af ærlighed og engagement. I vores parti og i hele byrådet vil vi savne hende meget, siger Asger Andersen.

Vores tanker går til Doris familie.

Ære være Doris Lauritzen’s minde.