Bliv frivillig LÆR AT TACKLE instruktør

Publiceret 15-05-2023

Lever du med kroniske smerter og har du nogenlunde lært at leve med følgerne? – Og har du samtidig også ressourcer og lyst til at hjælpe andre?

Så vil du måske være rigtig god som instruktør på et af vores kursusforløb for borgere med kroniske smerter. Formålet med kurset er at give deltagerne redskaber til at håndtere hverdagen med diverse udfordringer – med henblik på at få et liv med bedre livskvalitet.

Sammen med en medinstruktør skal du afholde kurser, som varer 2 ½ time pr. gang med 1 mødegang pr. uge i en 8 ugers periode. Forud for rollen som instruktør, uddannes du også som instruktør via et 2 x 2 dages kursusforløb, som varetages af Komiteen for Sundhedsoplysning.

Det er gratis at blive uddannet instruktør og det eneste du skal bidrage med er din tid og engagement. Kurserne er gratis for deltagerne og instruktørerne arbejder frivilligt (ulønnet).

Det vil være en stor fordel hvis du allerede selv har været kursist på et LÆR AT TACKLE forløb forud for uddannelsen til instruktør eller i hvert fald kunne tænke dig at komme på et forløb.

Alle kurser foregår som regel på Sundhedscentret, hvor der er elevator og gode undervisningsfaciliteter.

Nysgerrig, så kontakt
Louise Marie Høgh,
LÆR AT TACKLE koordinator.
Telefon: 9966 8218