Ny Erhvervschef skal skabe mere fællesskab og større slagkraftighed i Vesthimmerland

Publiceret 01-03-2023

Det bliver 49-årige Anna Oosterhof, der skal stå i spidsen for et samlet erhvervsliv i Vesthimmerlands Kommune med nye ambitioner og sammenhængskraft.

Erhverv Væksthimmerland er glade for at kunne meddele, at 49-årige Anna Oosterhof er ansat som ny erhvervschef i Vesthimmerlands Kommune efter en proces med et stærkt kandidatfelt.

Erhvervslivet i Vesthimmerland er på dagsordenen lige nu og med den nyligt stiftede erhvervsforening og Vesthimmerlands Kommunes køb af Gundestrupgaard er der mange spændende ting at tage fat på for den nye erhvervschef, som samtidig tiltræder som stærk ledelsesprofil for de tre erhvervskonsulenter på erhvervskontoret.

Henrik Christensen, formand for Foreningen bag Erhverv Væksthimmerland, siger om valget af den kommende erhvervschef i Vesthimmerland.

- I et meget stort og stærkt ansøgerfelt har vi valgt Anna Oosterhof som den profil, der med hendes drive og energi skal løfte vores nye samlede fælles erhvervs-forening i Vesthimmerland. Det skal være endnu mere attraktivt at være en del af det samlede erhvervsliv – og der ser vi Anna som en erhvervschef, der med sin personlighed, erfaring og kendskab til Vesthimmerland kan være med til at udvikle vores profil mod større sammenhængskraft og fællesskab, siger Henrik Christensen og slår fast:

- Vi glæder os utrolig meget til Anna begynder som erhvervschef og hvad vi på sigt kan skabe og udvikle sammen. Især med tanke på flytningen til Gundestrupgaard og de muligheder vi har for at sætte nye mål og dagsordener for vores erhvervsliv i Vesthimmerland.

Og virker den nye erhvervschef i Erhverv Væksthimmerland bekendt, så er det fordi, at Anna Oosterhof tidligere har været både turistchef og udviklingschef i Vesthimmerlands Kommune. Derfor ser den nye erhvervschef også frem til at komme ”hjem” til Vesthimmerland efter flere år i Hjørring og senest som erhvervs- og turistchef i Jammerbugt Kommune.

- Først og fremmest tiltaler det mig utrolig meget at få muligheden for at stå i spidsen for at udvikle et samlet Erhverv Væksthimmerland med nye planer, ambitioner og fællesskaber. Med samlingen af de tidligere lokale erhvervsråd står vi nu med en ny start for Foreningen Erhverv Væksthimmerland, der med ekstra fokus på synlighed, samarbejde og stærkere stemmer kan udvikle virksomhederne i Vesthimmerland, siger Anna Oosterhof og fortsætter:

- Det er vigtigt, at der er et strategisk fokus på at sikre en god udvikling og erhvervsservice for virksomhederne i Vesthimmerland. Jeg glæder mig derfor meget til samarbejdet med virksomhederne, medarbejderne og bestyrelsen, hvor jeg virkelig har mærket ønsket om at udvikle og samarbejde i fællesskab - så virksomhederne i Vesthimmerland oplever værdien af at være en del af et stærkt erhvervsmiljø i en kommune, der prioriterer erhvervslivet højt, siger Anna Oosterhof.

49-årige Anna Oosterhof er uddannet indenfor organisation og ledelse og har en MBA fra Aalborg Universitet. Anna er bosat i Guldbæk i Rebild Kommune og begynder officielt som erhvervschef i Vesthimmerlands Kommune fra mandag den 3. april.

Vi glæder os meget til at byde Anna Oosterhof velkommen i Vesthimmerland.