ACE Community Platform - Til dig som velfærdsteknologisk virksomhed

Publiceret 04-06-2024

Kalder alle velfærdsteknologiske virksomheder. Nu er vores ACE Community Platform officielt gået i luften! Er din virksomhed producent eller leverandører af hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser, så læs med her.

Med ACE Community Platform er det helt GRATIS at registrere sig og få en masse muligheder inden velfærdsteknologier inden for for pleje i hjemmet i Nordsøregionen!

Registrere din virksomhed her

Platformen er strategisk designet til at forbinde og accelerere udviklingen og anvendelsen af innovative løsninger inden for hjemmepleje. Vi samler plejeleverandører og -organisationer, virksomheder og andre interessenter, som arbejder for at øge sikkerheden og selvstændigheden for borgere, og kvaliteten i plejen generelt.

Hvorfor skal man registrere sig?

  • Synlighed og rækkevidde: Vis dine banebrydende produkter og tjenester til et europæisk publikum, og øg din internationale synlighed inden for ACE-fællesskabsplatformen.
  • Pilotmuligheder: Virksomheder får en unik mulighed for at få afprøvet og pilottestet deres banebrydende produkter (TRL 7-8 eller mere) eller tjenester i virkelige testmiljøer (pilotsteder), der understøttes af ACE-projektet.
  • BEMÆRK: Virksomheder som ønsker at få afprøvet deres produkt, skal registrere sig inden 31. juli 2024. Plejeorganisationer kan melde sig som pilotsteder for at teste og implementere nye innovationer vurderet til TRL 7 eller højere, som endnu ikke er tilgængelige i deres region, samtidig med at de bidrager til at fremme sundhedsplejepraksis.
  • Adgang til innovationer: Udforsk og få adgang til innovative løsninger og tjenester fra Nordsøregionen, skræddersyet til at imødekomme de stigende behov hos plejeorganisationer og ældre borgere.
  • Netværk: Skab unikke forbindelser til ligesindede virksomheder, potentielle samarbejdspartnere og plejeinstitutioner på udkig efter banebrydende hjemmeplejeløsninger.

Læs mere om projektet

Projektet er medfinansieret af Interreg North Sea Region