Om International Day

Læs mere omkring International Day

Klik her 

Bliv medarrangør

Vil du have en stand eller holde oplæg?

Klik her 

Program

Se dette års program 

Klik her 

Det mangfoldige Vesthimmerland

Kom med til International Day 2023 - en festdag, hvor vi igen i år hylder det mangfoldige Vesthimmerland og mødet mellem kulturer. Arrangementet løber af stablen torsdag d. 16. november 2023 kl.16-19 i Dronning Ingrid Hallerne, Farsø.


Vesthimmerland er i sandhed en mangfoldig kommune med hele 75 forskellige nationaliteter, og det vil vi gerne hylde. Derfor danner Dronning Ingrid Hallerne, Farsø, rammerne for et spændende arrangement, hvor borgere kan mødes og blive klogere på hinanden på tværs af forskellige nationaliteter og kulturer.


Til International Day er der mulighed for at opleve inspirerende oplæg, deltage i aktiviteter for hele familien, gå på opdagelse blandt de mange spændende boder, der bl.a. byder på tips om karriere, oplevelser i Vesthimmerland, kultur- og fritidstilbud og lækre smagsprøver.


Dagen henvender sig ikke kun til nytilkomne og potentielle tilflyttere fra andre lande, men også nuværende borgere, og arrangementet er gratis for alle - Så tag din familie, ven eller nabo under armen og kom til en kulturel dag med godt samvær.

 

 

Sæt kryds i kalenderen 

d. 16 november 2023 kl.16-19

Farsø, Dronning Ingrid Hallerne 

 

Kontakt 

Vil du vide mere, booke en stand eller holde et oplæg? Så kontakt: 

Frederikke Voegeding
Projektleder
Kommunikation og Projekter
 
Telefon:2933 4352