Ildsjæle og fællesskab bliver hyldet i Himmerland

Publiceret 07-12-2022

Hos Destination Himmerland synes man, at det er tid til at hylde dem, som gør noget helt særligt for turismen i Himmerland. Dem, der yder en ekstraordinær indsats og som er med til at løfte turismen i Himmerland - de har nemlig en rigtig stor betydning for den fælles indsats i destinationen.

Derfor er der nu etableret en årlig prisuddeling, hvor alle kan være med til at indstille kandidater. De første priser uddeles i forbindelse med Destination Himmerlands Green Talk og nytårskur den 19. januar 2023.

Himmerlands Prisen, som er navnet på den nye prisuddeling, kårer en vinder inden for de to kategorier “Årets Ildsjæl 2022” og “Årets Turismeindsats 2022”. Priserne er et tiltag, som Destinationsdirektør, Johanne Bugge, er svært begejstret for.

- Der er så mange kreative ildsjæle rundt om i hele Destination Himmerland. Deres arbejde er vigtig for destinationen, for det er deres indsats, som er med til at skabe nogle helt særlige, unikke oplevelser. De oplevelser, som er med til at give Himmerland dét ekstra, der tiltrækker turister til området. Vi har brug for at sige tak for deres indsats, for de bidrager til det fællesskab, som er så vigtigt her i Himmerland, så vi i flok kan løfte området, siger Johanne Bugge.

Årets ildsjæl 2022 går til en forening/frivillig, der gør en ekstraordinær indsats for lokalområdet og/eller Himmerland. En, der styrker turismen ved at gå forrest, styrker fællesskabet og skaber sammenhold.

Årets turismeindsats 2022 går til en person/repræsentant for et projekt eller turismeprodukt, der skaber udvikling, og er med til at løfte turismen. Prisvinderen er en, der ser muligheder, videreudvikler, er nytænkende og nyskabende - en generator på udviklingen af et fælles Himmerland.

Destination Himmerland vil gerne have din hjælp til nomineringen, for prisen er baseret på fællesskabet. Du kan være med til at nominere den/de, som du synes, yder noget ekstraordinært for turismen i Himmerland senest tirsdag den 13. december. Send en mail til info@destinationhimmerland.dk, hvor du skriver: hvem du vil nominere, til hvilken pris og en beskrivelse af, hvorfor vedkommende skal nomineres.

Afstemningen og overrækkelsen finder sted efter nytår, så året starter med en hyldest. Læs mere om prisuddelingen på www.destinationhimmerland.dk/himmerlandsprisen
Ved spørgsmål, kan Destinationsdirektør, Johanne Bugge, kontaktes på e-mail johanne@destinationhimmerland.dk eller tlf. +45 7192 1468