Rejs med fra din stue - sammen med andre

Publiceret 27-04-2021

Hver onsdag tager vi til et nyt land i Europa – helt coronafrit. Vi vil lære om landenes kultur, historie og samfund. Vi vil møde eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle.

Turister peger og fotograferer en turistdestination

Helt fri fra Corona vil vi tage rundt og lære om landene i Europa. Vi deltager hjemme fra vores egen computer eller tablet – men vi rejser online sammen.

Onsdage kl. 14-17 her i foråret 2021 rejser vi til Polen den 28. april, Grækenland den 5. maj, Nordirland den 12. maj og Bruxelles og Belgien den 19. maj. Flere rejser kan ventes til efteråret.

Vi skal møde eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle fra de lande, vi besøger – live. Rejselederne fortæller om landenes historie og samfund. Vi ser seværdigheder, hører om lokal kultur og madretter.

Vil du med?

Så tilmeld dig på www.deo.dk eller ring til DEO. Du får så en mail med rejsens program og oplysninger om landet. Desuden bliver du taget i hånden med grundig instruktion i at komme online, og DEO er parat til at hjælpe over telefonen.

Oplysningsforbundet DEO: www.deo.dk, info@deo.dk, tlf. nr. 70 26 36 66.

Det er DEO, Demokrati i Europa Oplysningsforbundet der gennemfører rejserne. De udbredes i samarbejde med ÆldreSagen og en bevilling fra Dansk Folkeoplysnings Samråd har gjort det muligt for borgerne i disse 7 nordjyske kommuner at deltage gratis: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Thisted, Vesthimmerland.