Vindere af årets Handicappris 2021

Publiceret 03-12-2021

Handicaprådet i Vesthimmerlands Kommune har i dag overrakt årets handicappris.

Prisen blev fordelt med henholdsvis 20.000 kr. til Foreningen Gundersted Købmandsgaard og 5.000 kr. til de frivillige trænere og holdledere for Aars HK Superdogs Lykkeliga. Samtidig vil vi gerne slå et slag for, at I husker at indstille og nominere personer, foreninger og aktører, som gør en stor indsats på handicapområdet.
 
KÆMPE STORT TILLYKKE TIL BEGGE VINDERE.
 

Indstillingerne

Aars HK Superdogs Lykkeliga

- De frivillige trænere og holdledere fra Aars HK Superdogs Lykkeliga gør et fantastisk stykke arbejde, og de får børnene og de unge mennesker til at føle sig som superstjerner og en del af et fællesskab. Spillerne vokser og får mere selvværd og selvtillid, og spillerne er stolte over at være en del af Aars HK Superdogs Lykkeliga.
 

Foreningen Gundersted Købmandsgaard

- På Gundersted Købmandsgård har 15 personer med udviklingshandicap de seneste 20 år fået hjælp og støtte til at få en dagligdag til at fungere. Købmandsgården er en naturlig del af bylivet, hvor frivillige i 2018 byggede produktionshal til værksted og lager til den Grønne gruppe. Med hjælp og støtte er der tale om inklusion for mennesker på kanten af det ordinære arbejdsmarked. Gundersted-modellen er berømt vidt og bredt, som et unikt samarbejde mellem Købmandsgård, Vesthimmerlands Kommune og Min Købmand i Farstrup. Foreningen kan i dag den 3. december fejre 20 års jubilæum, hvilket også Jytte på stedet kunne. Hun har nemlig været med helt fra begyndelsen og fik derfor i dag overrakt en gave.
 
Vi ønsker også stort tillykke med det flotte jubilæum.