COVID-19 VACCINATION: 85+ (opdateret med nye præciseringer)

Publiceret 29-01-2021

Så er ventetiden snart slut for en del af de 85+ årige, som ser frem til første vaccine-stik. Lad os understrege, at det er de ældste borgere, der er født i 1931 og tidligere, som vil blive indkaldt til vaccination.

Invitationen kommer via deres e-boks, mens dem, der ikke har e-boks vil modtage et fysisk brev senest på tirsdag. Der vil dog også være enkelte borgere, der er født i 1932, der får tilbud om vaccination. Resten af målgruppen 85 + vil blive tilbudt vaccination, når vi modtager flere vacciner i regionen.
 
Vaccinationerne af den ældre målgruppe vil komme til at foregå i Messecenter Vesthimmerland i Aars mandag d. 8. Februar.
 
Har du pårørende i målgruppen? Så hjælp dem gerne med at tjekke postkassen i de kommende dage – uanset om de bruger den fysiske eller den digitale.
 
Region Nordjylland har fået 3.000 vacciner til de i alt cirka 12.000 ældre over 85 i hele Nordjylland. Sundhedsstyrelsen har tilbudt vaccinen til de ældste i målgruppen først, så der er altså sendt invitationer ud til cirka en ud af fire over 85.
I Vesthimmerlands Kommune har 248 ældre fået brev med tilbud om vaccinen, som bliver lokalt i Messecenter Vesthimmerland i Aars. Resten af de ældre over 85 får det eftertragtede brev i takt med, at Sundhedsstyrelsen sender os flere vacciner til jer.
 
Har du pårørende i målgruppen? Så hjælp dem gerne med at tjekke postkassen i de kommende dage – uanset om de bruger den fysiske eller den digitale.