Solskinskoncert på en ægte solskinsdag

Publiceret 16-06-2021

Aars Kirke summede her til formiddag af klassisk musik og god stemning, da vores borgere fra Globen Vesthimmerland var inviteret til en klassisk musikoplevelse.

Aars Kirke
Et arrangement som i høj grad var tiltrængt ovenpå en lang periode, hvor det har været svært at stable sociale fællesaktiviteter på benene pga. nedlukninger, besøgsrestriktioner og Covid-19. Til koncerten var der plads til både nærvær, grin og underholdning.
 
Vesthimmerland er blandt de få, der har fået muligheden for at tilbyde denne koncert, og det er glædeligt at se, at opbakningen til koncerten er stor.
 
”Når jeg synger for voksne med udviklingshæmning, bliver jeg mødt af de mest umiddelbare reaktioner helt fri for blufærdighed. De reagerer præcis, som musikken giver dem grund til. Det er en utrolig smuk gave. Hver koncert er en ny, lærerig og inspirerende oplevelse”, siger musiker Laura Helene Hansen.
 
Laura Helene Hansen Mikkel Baungaard Thomsen Lone Vandt opførte koncerten, som både bød på klassisk musik af bl.a. Mozart, Puccini, og Peter Heise men også fællessang, hvor alle var med.
 
En rigtig dejlig dag!