Indvielse af det nye fantastiske badeanlæg i Hvalpsund, men vi stopper ikke investeringerne med dagens badebro

Publiceret 07-05-2021

Så er snoren klippet til det nye lækre badeanlæg i Hvalpsund, som med sikkerhed kommer til at skabe stor vandglæde i havnebyen og for de mange gæster, der ønsker en dejlig dukkert i Limfjorden eller bare vil gå på ”vandet” uden at blive våd.

Indvielse af ny badebro i Hvalpsund

Med besigtigelse af badeanlægget, taler og snorklipning fra borgmester Per Bach Laursen og Borgerforeningen samt musik og fri badning – blev det nye havneanlæg indviet og markeret med manér foran mange forventningsfulde borgere, der i dagens anledning kun måtte være udendørs i respekt for corona.

Og dagens nye havneanlæg er blot en af mange nye udviklings- investeringer i Hvalpsund de kommende år. Til og med år 2023 har byrådet afsat 17,3 millioner kroner til områdefornyelse, molerenovering i industrihavnen og i indgangen til marinaen, nye toiletfaciliteter, renovering af Auktionshuset, ny båd-opliggerplads og mastehus.

Og så tilbage til dagens nye havneanlæg, det er unikt på den måde, at den nye badebro kan sejles i sikkerhed fra stranden indtil marinaen om vinteren, hvor den uden risiko for store bølger og voldsomt vejr skal skabe værdi for områdets vinterbadere. Når sommeren så kalder på strand og badning, ja så sejles den nye badebro tilbage igen.

Stort tillykke til Hvalpsund og Vesthimmerland med de nye havnefaciliteter og flere projekter er altså på vej.