Find fællesskaber på Boblberg.dk

Publiceret 24-03-2021

Du har mulighed for at oprette en gratis profil på Boblberg.dk, hvor du kan søge nye fællesskaber, venner og netværk. Sundhedscenter Vesthimmerland samarbejder med Boblberg.dk for at støtte fælleskaber og bekæmpe ensomhed.

Opret dig som bruger på Boblberg.dk

Hvad er Boblberg?

Boblberg er en socioøkonomisk virksomhed i tæt samarbejde med Røde Kors.

Cirka 2380 borgere i Vesthimmerlands Kommune har allerede oprettet en profil, og bruger Boblberg.dk.

Som bruger opretter man en såkaldt ”boble”, hvor man skriver, hvad man søger. Man kan afvente kontakt eller selv søge i de andre ”bobler” på platformen.

I takt med udviklingen og den stigende interesse har ejerne af Boblberg.dk tilpasset platformen efter loven om databeskyttelse, så den er tryg og sikker at benytte for brugerne.

 To brugers historier

Diana faldt helt tilfældigt over Boblberg og tænkte, at hun måtte undersøge det nærmere. Hun ville gerne møde nye mennesker, som hun måske kunne blive venner med på længere sigt. I dag har hun fået en ny veninde, som er for resten af livet.

”Find venner” søgte 36-årige Anita på, da hun følte sig ensom og gerne ville have nye venner. Boblberg kom frem som et af de første resultater, og da hun syntes, at siden så spændende ud, oprettede hun en bruger. Der gik ikke længe før, at Anita kom i kontakt med en sød kvinde ved navn Rannva. Anita og hendes datter var første gang på besøg hjemme hos Rannva og hendes mand, og siden den dag er de blevet rigtig gode veninder.

Vil du vide mere om Boblberg?

Så er du velkommen til at kontakte Sundhedscenter Vesthimmerland.

  • Mail: sundhedscenter@vesthimmerland.dk 
  • Telefon: 99668200

Sundhedscenteret har telefontider alle hverdage fra kl. 08.00 - 12.00.