NordVest Smart Production er nomineret til en fornem EU-pris

Publiceret 27-10-2021

NordVest Smart Production er nomineret til en fornem EU-pris. Vis din støtte - gå ind og stem på et lokalt forankret projekt.

Det nordjyske erhvervsfremmeprojekt NordVest Smart Production har knækket koden til at skabe innovation og udvikling i små- og mellemstore virksomheder. Gennem en fælles indsats på tværs af kommuner og i samarbejde med videnspartnere er den digitale transformation nu blevet en realitet hos mange lokale virksomheder.

Stem på et lokalt erhvervsprojekt

Støt op omkring et lokalt projekt, der understøtter virksomheder i at udvikle en mere højteknologisk og fremtidssikret produktion. Vi sætter stor pris på din stemme. Du stemmer ved at følge nedenstående link, klikke på kategorien Smart Europe, og herunder give NVSP-projektet et like.

Du stemmer her

En digital rejse

Den digitale rejse startede for de mange virksomheder gennem et unikt tilbud i Vesthimmerlands og Jammerbugt Kommuner, og som resultat af projektets succes er det nu også udvidet til Mariagerfjord og Thisted Kommuner.

Gennem en stærk indsats har projektet resulteret i mange lokalt forankrede innovationstiltag, og er derfor nomineret i REGIOSTARS Awards. Blandt over 200 tilmeldte støtteprojekter er vi nu det eneste danske projekt ud af de sidste 25 finalister.

REGIOSTARS Awards er en årlig konkurrence arrangeret af EU-kommissionen, som udpeger udviklings- og innovative fyrtårnsprojekter, der kan være til stor inspiration for andre regioner og projektudviklere. Vi er derfor meget stolte af at være nomineret til så fornem en pris.

Nomineringen skyldes bl.a. den opsøgende tilgang til projektet, som vi kalder for ’opsøgende innovation’, hvor projektets eksperter kommer ud og møder virksomhederne i øjenhøjde, og i fællesskab finder nye innovative løsninger, der sikrer at virksomhederne er godt udrustet til fremtiden. 

Du kan læse mere om NVSP-projektet her

Kom med ind i en verden af smart production

Til at sætte ord og billeder på det stærke samarbejde, resultater og mange innovative tiltag, har vi produceret en lille film omkring projektet.

Gennem filmen bliver du taget med ind i en verden af smart production. Du bliver bl.a. taget med ud på Aalborg Universitets Smart Lab, til Jammerbugt virksomheden PanPac, den vesthimmerlandske virksomhed Grotrian og får mulighed for at møde og sætte ansigt på mange af projektets aktører. God fornøjelse.