Vesthimmerland Vækster: Følg et erhvervsliv i overhalingsbanen i et nyt erhvervsmagasin

Publiceret 03-09-2021

Drømmene og visionerne er store, udvidelserne og spadestikkene er mange, og udviklingen og driften kører på højtryk. I Vesthimmerland er der gang i erhvervslivet – og det sætter Vesthimmerlands Kommune spot på med det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster.

”Den største anlægsinvestering i Vesthimmerlands historie”, ”30-40 % vækst i omsætningen årligt” og ”80 nye medarbejdere i 2021” er blot nogle af de overskrifter, der beskriver væksten i Vesthimmerland. Historierne bag overskrifterne kan du fra i dag læse i Vesthimmerlands Kommunes nye erhvervsmagasin, Vesthimmerland Vækster, der har til formål at sætte fokus på den positive vækst.

Det vesthimmerlandske erhvervsliv har længe stået stærkt, når det kommer til produktion – og den styrke ser ud til at fortsætte ind i fremtiden, hvor bl.a. Himmerlandskøds flytter hele deres produktion til Vesthimmerland og bygger et nye slagteri på 16.000 m2.

Væksten ses dog også hos flere it-virksomheder som eksempelvis CESCOM, der forventer at ansætte ca. 50 nye medarbejdere inden for de næste to år. Inden for turistbranchen ses udviklingen bl.a. hos Landal Rønbjerg, der udvider med 75 moderne ferieboliger, og HimmerLand, der inden for de næste to år igangsætter fem nye udvidelser, herunder en ny hotelføj.

Også i Vesthimmerlands Kommune er der gang i flere store anlægsinvesteringer. Inden længe bliver det første spadestik til Svømmecenter Vesthimmerland taget – et anlægsprojekt, der med et budget på 111 mio. kroner er blandt et af kommunens hidtil største. I efteråret 2022 igangsættes endnu et stort anlægsprojekt, når der bygges ny marina i Løgstør.

Læs erhvervsmagasinet Vesthimmerland Vækster