Ydelseskontoret holder lukket 4. til 15. oktober

Publiceret 16-09-2021

Overgangen til et nyt fagsystem betyder, at ydelsesområdet lukker for telefoniske og personlige henvendelser i to uger. Udbetalingen af ydelser fortsætter og bliver ikke berørt.

Ydelseskontoret er en del af Jobcenter Vesthimmerland, og medarbejderne behandler ansøgninger og udbetalinger af diverse ydelser - blandt andet kontanthjælp, ressourceforløbsydelse, uddannelseshjælp, enkeltydelser og ledighedsydelse.

Ydelseskontorets nuværende udbetalingssystem skal erstattes af et nyt og landsdækkende fagsystem, KY (Kommunernes Ydelsessystem), som er et moderne og mere brugervenligt system, der vil gøre sagsbehandlingen lettere til gavn for både borgere og virksomheder i Vesthimmerlands Kommune.

Omlægningen til det nye system foregår fra mandag den 4. oktober til fredag den 15. oktober, hvor sagsbehandlerne skal overføre alle sager fra det nuværende fagsystem til KY.

Udbetaling af ydelser fortsætter

I denne periode vil sagsbehandlerne derfor ikke have adgang til sager og oplysninger, og det betyder, at Ydelseskontoret må lukke for henvendelser og spørgsmål fra 4 oktober til 15. oktober 2021 – begge dage inklusiv.

Nogle borgere og virksomheder vil muligvis kunne opleve længere sagsbehandlingstid på grund af overgangen, men udbetalingen af ydelser fortsætter i overgangsperioden.

Ingen planlagte aftaler mellem borgere, sagsbehandlere og evt. virksomheder i jobcenteret vil blive påvirket.