Patricia Casablanca Lambe

Dagplejer i Østrup

Hvem er jeg

Jeg er en glad og positiv kvinde som sætter nærvær, rummelighed og trivsel i højsæde, hvilket jeg tror på, kan give den helt rette relation til børnene.
Hos mig er det vigtigt at børnene føler sig set, og mærker at de er en del af et fællesskab. At de kan samle opmærksomheden om noget fælles, hjælpe hinanden, dele med hinanden og tage hensyn til hinanden.
Vi arbejder med VLS (Vi Lærer Sprog) i hverdagen, på den måde at vi bruger det i almindelig tale. F.eks. ‘Til formiddag skal vi have en rund bolle.’ Eller ‘vi plukker det grønne græs og giver det til hestene.’
Sagt på en anden måde - jeg sætter ord på alt hvad vi foretager os, og får læringen sat i børnehøjde.
Derudover vægter jeg frisk luft i hverdagen højt. Børnene er ude hver dag, hvis vejret tillader det. Det kan være ude på legepladsen, i haven, ved hestene eller en gåtur i byen eller skoven.
 
Husdyr: Vi bor på en landejendom med heste og en bomuldshund, så her er rig mulighed for at børnene kan udforske dyr på nært hold.
 
Jeg er født i 2001.
 
Civilstatus: Jeg bor med min kæreste Jonas og vores datter Athena fra 2022. Jonas er blikkenslager og arbejder hos Vesthimmerlands VVS i Aars (Bravida). Han vil ofte være at møde, når børnene hentes om eftermiddagen.
 

Kurser og uddannelse

  • Iværksætteri og innovation
  • Førstehjælp

Kompetencer

Jeg har arbejdet som vikar på Ranum Skole, haft en stilling som underviser og daglig leder på Farsø Rideklub, samt som pædagogmedhjælper i kridthuset Løgstør. Så jeg har altså haft med børn fra vuggestue alder og op til 16- års alderen, og har dermed generelt erfaring med at arbejde med både børn og unge. 
 

Sådan ser det ud hos mig

Have med legefaciliteter

Stue med legesager

Legerum

Legeværelse